Om Jøri Gytre Horverak – høy utdanning, lang erfaring, klasseforedrag

Om Jøri Gytre Horverak – høy utdanning, lang erfaring, klasseforedrag


Jøri har en unik erfaring, bakgrunn og formidlingsevne. Hun er psykolog med doktorgrad innen
organisasjonspsykologi, har jobbet i Forsvaret, vært utstasjonert i utlandet, og er grunder og medeier i Sense. Hun vet hva hun snakker om.

Om Jøri Gytre Horverak – høy utdanning, lang erfaring, klasseforedrag

Om Jøri Gytre Horverak – høy utdanning, lang erfaring, klasseforedrag.


Jøri Gytre Horverak stiller med både lang erfaring og høy utdanning.


Hun har en lederutdanning i Forsvaret, og vært tilknyttet Forsvaret i en årrekke blant annet som en del av Forsvarets psykologpool.


Denne erfaringen har hun tatt med seg videre inn i arbeidslivet utenfor Forsvaret.


Etter tiden i Forsvaret tok Jøri Gytre Horverak utdanning som psykolog, med doktorgrad innen organisasjonspsykologi. Psykologutdanningen sammen med lederutdanningen, gir Jøri en helt unik posisjon. 

Jøri er i dag medeier i Sense Psykologi & Konsulenttjenester AS som bistår bedrifter innen arbeidsmiljøutfordringer, lederutvikling, konflikthåndtering mm.

I tillegg har hun bodd og jobbet 5 år i utlandet, både som utstasjonert partner og
arbeidstaker. I dag bistår Jøri bedrifter og organisasjoner blant annet med arbeidsmiljøutvikling, konflikthåndtering og varsling, lederutvikling, seleksjon med mer. Hun er også en ettertraktet foredragsholder.

Jøri har også mange års erfaring fra å drive egen virksomhet. Hun er grunnlegger og medeier av Sense Psykologi & Konsulenttjenester AS, som har fokus på mye av det samme som Jøri har i foredragene sine - nemlig hvordan få en bedre, sunnere og mer produktiv og effektiv arbeidsplass.

Book foredrag med Jøri Gytre Horverak - Alltid topp klasse

Book foredrag med Jøri Gytre Horverak - Alltid topp klasse
Her kan du booke foredrag i ypperste klasse med Jøri Gytre Horverak. Hun tilbyr foredrag om hvordan man kan øke prestasjoner og effektivitet, og å få en bedre, tryggere og sunnere arbeidsplass.